Σαμανικό / Ενεργειακό Θέατρο

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Σαμανικό / Ενεργειακό Θέατρο

April 20, 2019 @ 6:00 pm - 10:00 pm

€35

Αγαπητοί φίλοι,
Ελάτε να μάθετε για το ενεργειακό Θέατρο και για τους ρόλους που παίζουν οι ανθρωποι μεταξύ τους

Το Θέατρο γεννήθηκε στις αρχέγονες φιλές όταν οι σαμάνοι προσπαθούσαν να εκφράσουν με θεατρικές σκηνές τα σαμανικά τους ταξίδια καθώς και τις μάχες με τα πνεύματα στον κόσμο των ονείρων.
Έτσι γεννήθηκε η αφήγηση ιστοριών και το Θέατρο.
Στη σημερινή εποχή και μέσα από την εξέλιξη αιώνων το θέατρο έχει πάρει την μορφή της διασκέδασης και ψυχαγωγίας που όλοι γνωρίζουμε σήμερα.
Ποιός είναι όμως ο βαθύτερος σκοπός του θεάτρου και πάνω απ’ όλα πως μπορούμε να επωφεληθούμε σήμερα στη ζωή μας από την γνώση του σαμανικού θεάτρου?
Ελάτε να μάθετε για αυτή τη γνώση και για τους νόμους της ενέργειας στη ζωή μας και στις σχέσεις των ανθρώπων μέσα από την κατανόηση των ρόλων που πάιζουμε ασυνείδητα ( ή μισο-συνειδητά)
Ο Αλέξανδρος (Northern Deer), Θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησε κατά την διάρκεια μιάς εικοσαετίας προσωπικής ανάπτυξης και αυτοεξέλιξης για το ενεργειακό θέατρο και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να εξελιχθούμε στη ζωή!

Πρόγραμμα

6:00μμ – 8:00μμ – Ενεργειακό Θέατρο και η κατανόση των ρόλων στην καθημερινότητα, στις σχέσεις μας με τον γύρω κόσμο, την οικογένεια, μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας και εσωτερικά (στον εσωτερικό μας διάλογο)
8:00μμ- 10:00μμ – Πρακτική για την κατανόση των ρόλων και την υπέρβαση στο ενεργειακό /ψυχικό επίπεδο

greegg

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να πάρετε μέρος στο σεμινάριο/εργαστήρι πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή

Συμμετοχή – 35 ευρώ

Details

Date:
April 20, 2019
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€35
Event Category:

Organizer

WOW

Venue

Kavala
Kavala, Greece + Google Map
Show Buttons
Hide Buttons