Asumarea Puterii Interioare – Romania

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Asumarea Puterii Interioare – Romania

November 15, 2018 @ 8:00 am - November 18, 2018 @ 5:00 pm

Academia Internationala de dezvoltare personala WOW – The World of Wisdom and Spiritual Adventure

Va invita intr-o tabara de autocunoastere si vindecare interioara

🌞ASUMAREA PUTERII INTERIOARE❤️

sustinuta de
Gloria Vianu-Talmaciu – Consilier Dezvoltare Personala, facilitator Constelatii Familiale, Specialist in Comunicare constienta
Instructor WoW Academy
&
Teodora Muth – Consilier Dezvoltare Personala, Astrolog Ezoteric, facilitator Respiratie Holotropica

🏵🌸
În această toamnă, vă invităm la patru zile de lucru intens, cu scopul reactivării Focului interior, a Puterii Personale, astfel încât să descoperim capacitatea de a ne crea o noua realitate, de a aduce și materializa în viețile noastre abundența, bucuria, relațiile sănătoase, precum și noi proiecte, în care credem. 

Puterea personala interioara = asumarea propriei vieti, a tot a ceea ce suntem, la nivel esențial, asumarea responsabilității pentru propria viață, ieșirea din starea de victimă, determinarea, abilitatea de a lua decizii fără a fi influențați de opiniile altora, recunoașterea propriilor limite, crearea propriei realități, manifestarea neîngrădită a creativității, autenticitatea.

Dacă am fi sinceri cu noi înșine, cei mai mulți dintre noi am admite că viața ne trăiește pe noi, în mult mai mare măsură decât o trăim noi pe ea. Viața ne trăiește într-o realitate ce aparține celor ce își asumă puterea personală, chiar dacă o fac într-un mod care este benefic doar lor. Istoria umanității a fost marcată, timp de secole, de suferințe, opresiune și violență, lucru care a dus la diminuarea și reprimarea, până la totala blocare, a puterii personale. În consecință, generatiile ultime au preluat aceste programe de dez-împuternicire ca pe o normalitate, ca pe un adevar absolut. Realitatea cotidiana actuală creaza confuzie, tocmai pentru a mentine această situație.
Mai mult, suferim de lipsa unor modele, a unor repere – ghizi, învățători, călăuze, consilieri – care își asumă responsabilitatea și rolul de creator, în viața de zi cu zi. Suferim de lipsa unor practici și actiuni cotidiene, ce au rolul de a crea și păstra legatura cu modelul, amintindu-ne mereu că suntem asemenea lui. Iar în această stare suntem usor de manipulat, de atras în poveștile altora și chiar în viețile altora. Adica devenim victime.Dar pentru orice problemă există și solutie, pentru orice suferință există vindecare.
Avem posibilitatea de a re-accesa, re-activa, re-trezi puterea care se află permanent în noi, pe diferite căi și metode. Câteva dintre acestea constituie teme ale taberei pe care v-o propunem. 
Vom îmbina decodificarea pozitiilor Constelatiilor astrale cu Constelatiile sistemice familiale, pentru a descoperi blocaje și conflicte, pe care apoi le vom vindeca, accesând resursele și darurile transmise de străbuni. 

🌻Prezentarea cailor de abordare: 

✨- ASTROLOGIE – 😍😍😍 Fiecare participant va beneficia de o astrograma gratuita!!!! 😍
Am putea spune despre astrologie că este cea mai veche dintre științe, prin intermediul căreia strămoșii noștri încercau să înțeleagă ordinea implicită a lumii și felul cum această ordine se reflecta în fiecare individ. Cum de astrologia s-a păstrat de-a lungul secolelor și continuă să fie studiată și în prezent? S-a păstrat deoarece ea are ceva de oferit, o înțelepciune de dincolo de vremuri, transmisă printr-un limbaj simbolic, care se rafinează și se adaptează la noile noastre nevoi. În complexitatea sa uimitoare, astrologia s-a dezvoltat în numeroase ramuri, de la cea natală, care analizează poziția planetelor pe cer în momentul nașterii fiecăruia dintre noi (horoscopul natal), până la astrologia medicală și previzională iar în ultimii ani, la astrologia arhetipală, psihologică și la cea experențială. 
Ce ne pune la dispoziție astrologia? Un set de informații despre noi înșine, care ne pot ajuta să ne îmbunătățim viața. Pot exista anumite blocaje sau traume atat de adanc îngropate în noi, încât ne este imposibil să le accesăm și să le integrăm la nivel conștient, pentru a le putea depăși. Într-o analiză astrologică, astfel de probleme se evidențiază imediat. Câștigăm timp și claritate. Căpătăm confirmări. Înțelegem care sunt aliații nostri interiori și care ne sunt cele mai puternice piedici spre eliberarea deplină. 

🍀- RESPIRATIE HOLOTROPICA – Respirația holotropică este o cale de autoexplorare și vindecare, cu ajutorul respirației și al muzicii. În multe tradiții spirituale cele două, respirația și muzica, au fost folosite pentru a accesa stări de conștiință extinsă. Același lucru se petrece și în respirația holotropică: respirănd într-un anume fel, accelerat și circular, pe fondul sonor al unui colaj muzical conceput după anumite rigori, intrăm într-o stare de conștiință extinsă. Ce înseamnă asta? Că ne depășim limitele în cadrul cărora viețuim în mod normal, fără a ne pierde nici un moment pe noi înșine. Percepem mult mai mult din ceea ce suntem, percepem legătura cu diferitele planuri ale existenței și căpătăm acces la anumite înțelesuri esențiale pentru noi. Așa se explică și potențialul terapeutic, vindecător, al acestei căi de cunoaștere. Pe lângă vindecarea emoțională și chiar fizică, respirația holotropică ne poate releva soluții la diverse probleme cu care ne confruntăm, ne poate lărgi viziunea asupra vieții, ne poate conduce în zone profunde ale ființei sau în zonele ei cele mai elevate. Respirația holotropică a fost concepută de Stanislav și Christina Grof, care au înțeles potențialul excepțional al utilizării respirației în lucrul cu Sine, creând un instrument inestimabil de valoros. Vă veți convinge! 

💕- CONSTELATIILE FAMILIALE- o Cale de readucere a Iubirii acolo unde ea s-a pierdut. Este o metoda practica, experientiala de aducere la lumina a propriului Adevar, de constientizare, eliberare si vindecare a blocajelor, credintelor, programelor limitative preluate de la parinti si stramosi, la nivel inconstient. 
O cale de schimbari a perceptiei si a perspectivei interioare, asupra unor evenimente si situatie traumatice traite de noi insine sau de stramosi nostrii, pe care le-am preluat la nivel inconstient.
Fiecare dintre noi, purtam in noi parintii nostri, bunicii si pe stramosii nstrii cu toata istoria lor. Noi suntem rezultatul a ceea ce au experimentat ei. Astfel ca suntem programati din nastere la nivel genetic, la anumite limitari si frici, predispozitii genetice spre anumite boli, perpetuand astfel destinele antecesorilor nostri. Constelatiile ne permit sa onoram ceea ce a fost, sa ne modificam perceptia si perspectiva fata de anumite evenimente din trecutul stramosesc, care ne influenteaza propriile vieti, sa ne maturizam si sa ne traim propriul destin, asa cum dorim noi, transformand blocajele in resurse. Bert Hellinger, preot si psihoterapeut german, tatal Constelatiilor, a constatat de-a lungul experientei sale profesionale ca “Fericirea necesita Curaj”, dar mai intai de toate necesita asumarea responsabilitatii propriei vieti. Acesta este primul pas, pentru a putea transforma emotiile din inconstient in putere personala, si a manifesta o viata traita cu bucurie, liniste, armonie, abundenta si prosperitate! 
Asumati-va responsabilitatea propriei vieti si a puterii interioare! 

🌞✨Prima emisiune explicativa despre Constelatii Familiale: 

https://m.youtube.com/watch?v=4gX6ytQzv8A

Vom practica multe alte experiente inedite si instrumente utile, pe care le veti putea folosi ulerior acasa. 

☀️UNDE? 
Casa Maria, Valea Draganului, jud. Cluj 

🌸CAND? 
15 – 18. Noiembrie 2018 

💐PROGRAM / Activitati:

ZIUA 1 – 15 Noiembrie 2018

10,30 – 11,00 – Cazarea
11,30 – Deschiderea
13,30 – Pranz
15,30 – Respiratie constienta 
16,00 – Respiratie holotropica – prezentare 
17,00 – Respiratie Holotropica – practic
19,30 – Cina
20,30 – Impartasirea experientei 

ZIUA 2 – 16 Noiembrie 2018 

08,00 – Trezirea enrgiei vitale
08,30 – Mic Dejun
10,00 – Constelatii sistemice / Citirea astrogramei personale
13,30 – Pranz 
15,00 – Constelatii sistemice / Citirea astrogramei personale 
19,30 – Cina
21,00 – Meditatie dinamica / Dansul elementelor 

ZIUA 3 – 17 Noiembrie 2018 

08,00 – Trezirea enrgiei vitale
08,30 – Mic Dejun
10,00 – Constelatii sistemice
13,30 – Pranz 
15,00 – Constelatii sistemice
19,30 – Cina
21,00 – Foc de tabara / Ritual shamanic 

ZIUA 4 – 18 Noiembrie 2018 

08,00 – Trezirea energiei vitale
08,30 – Mic dejun 
10,00 – Lucrul cu vise/ Modificarea horoscopului
13,30 – Pranz
15,00 – Inchiderea taberei 
16,30 – Plecarea spre casa 

🏵De adus: haine lejere, sport, echipament de munte
Izopren, patura / sac de dormit
Esarfa sau mascuta pentru ochi 
Sticla pentru apa, carnet pentru notat

🌸🏵Numar limitat de locuri. 
INSCRIEREA presupune achitarea unui avans nerambursabil: 300 Lei 

Investitia in tine: 
Eveniment: 479 Lei 
Cazare si masa pe toata perioada: 520 lei 
Total: 999 Lei 

💗CONTACT:
In cazul in care doriti mai multe informatii sau sa va inscrieti, va invitam sa ne contactati prin mesaj privat ( Gloria Talmaciu) pe Fb sau adresa de e-mail: bluedelfis@yahoo.com.
sau 
Teodora Muth – email : astro.spica@hotmail.com sau Teodora Muth pe FB, 
Tel: 0736.638.718

🌞Cine este Gloria Vianu-Talmaciu? 

” Atunci cand am descoperit Darurile ascuns in suferinte, m-am vindecat! ” 
Nascuta in Germania, adoptata in Romania, s-a format in Germana-Engleza, Managementul Resurselor Umane, Comunicare si Relatii Publice. a activat in domeniul Start-up-uri de companii multinationale, recrutare si selectie de personal, traduceri si organizari de macro si micro evenimente, inclusiv in domeniul dezvoltarii personale.
Datorita traumelor multiple suferite de-a lungul vietii, si a suferintei interioare perpetuate permanent, a cautat mereu Adevarul, care a condus-o spre Adevarul ei interior. 
In ultimii 20 de ani s-a ocupat, ca si hobby, de organizarea logistica si participarea la seminarii, ateliere, retreat-uri, tabere nationale si internationale cu diversi terapeuti, maestrii, invatatori romani si straini.

In acelasi timp s-a vindecat interior (si acest proces continua)) si s-a format in diferite terapii alternative si complementare de autocunoastere si vindecare: Tehnica radianta, Tehnica Bioconceptuala, Theta-Healing, Reiki, Shamanism incas si siberian, Tehnici de supravietuire psiho-emotionala-fizica, Terapia pein Meditatie si Dans, Terapie psihoenergetica, Respiratie holotropica, Respiratie Constienta, Terapia prin atingere, etc
Iar in ultimii 4 ani, s-a format ca si Facilitator Constelatii Sistemice cu Psih.Dr. Jutta ten Herkel si Psih.Dr. Ion Bucur. 

De cateva luni este instructor/facilitator in cadrul academiei internationale WOW – The World of Wisdom & Spiritual Adventure, o comunitate care sustine si ofera suport activ persoanelor care doresc sa se autocunoasca, sa se dezvolte, sa isi gaseasca Linistea interioara si Bucuria de a Trai! 

💗Cine este Teodora Muth?

Cu mulți ani în urmă am ales să transform atracția pe care astrologia o exercitase dintotdeauna asupra mea, în studiu sistematic. Am avut șansa de a cunoaște oameni cu dar și pasiune, care m-au ghidat, mi-au transmis din cunoașterea lor și m-au facilitat accesul la surse de informații valoroase. Din 2011 sunt astrolog certificat și membru al Asociației Astrologilor din România, Vice-președinte al ei din 2018. Am susținut ateliere de astrologie arhetipală experențială în București, Iași, Timișoara, Oradea și Târgu Mureș. Am lucrat cu un grup închis de participanți, în cadrul unui curs de astrologie aplicată pe care l-am predat în Oradea. Am publicat articole în revista de astrologie Astrele și în secțiunea de Astrologie Arhetipala de pe site-ul Călătoria Inimii. În cadrul consultațiilor de astrologie, abordarea mea este una psihologică, arhetipală și experențială.
Am lucrat mult cu stări de conștiență extinsă, care permit accesarea unor conținuturi psihice inconștiente. Formarea ca Terapeut în Terapii Transpersonale și Facilitator în Respirația Inimii/Respirația Holotropică, precum și parcurgerea cursurilor de NLP și Coaching, lucrul cu visele (urmez cursul de Dream Teacher cu Robert Moss), lucrul cu basmele, lucrul corporal din Arheologia Somatică și atelierele de shamanism au contribuit fiecare, prin elementele specifice lor, la completarea pregătirii mele. De mare însemnătate au fost și călătoriile în India, Peru și Mexic, unde am avut ocazia să particip la ceremonii de auto-explorare, cu leacuri tradiționale shamanice. Studiul limbajelor simbolice, al Tarotului și al Mitologiei, mi-a îmbogățit, de asemenea, perspectiva asupra universului psihic și mi-a oferit instrumente foarte subtile, pe care le folosesc în asociere cu metodele astrologiei.
În 2013 am devenit Consilier de dezvoltare personală.
Printre aceia care au contribuit la formarea mea ca explorator al universului psihic, îi amintesc cu recunoștință pe Brother David Standl-Rast, Stanislav și Christina Grof, Rick Tarnas, Robert Moss, Monica Vălenaș, Elena Francisc și Horia Țurcanu, Firicel Cearnău, Ruby Gibson, Richard Moss, Reiner Pervoltz, Mark Seelig, Monique Tibergien, Vitor Rodriguez și toți cei care au transmis ceea ce știau, prin cărțile lor de excepțională valoare pentru înțelegerea fenomenului conștiinței și a ciclurilor sale evolutive.

Va asteptam cu inima deschisa pentru o aventura inedita! ❤️🌞✨

WoW Academy & Gloria & Teodora 🌏☀️❤️

Details

Start:
November 15, 2018 @ 8:00 am
End:
November 18, 2018 @ 5:00 pm
Event Category:

Organizers

WOW
Glory of Life

Venue

Valea Draganului
Romania + Google Map
Show Buttons
Hide Buttons