Calatorie shamanica – Ritual

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Calatorie shamanica – Ritual

March 13 @ 6:00 pm - 9:00 pm

lei 150

In urma cu 21 de ani a fost initiat in shamanism si a pornit pe aceasta cale a increderii , a conectarii si manifestarii Sinelui Superior si a calatorit in multe parti ale lumii. A intalnit multe traditii, multi oameni, a ajutat si vindecat multi altii. Aceasta calatorie externa si interna i a adus implinire, bucurie si iluminare (eliberarea totala de influenta mintii, a conditionarilor si influentelor negative).

Acum este randul tau sa mai faci inca un pas important pe calea ta catre Libertate! Sa calatoresti constient prin cele 4 lumi shamanice!

Acest Ritual va aduce mai multa claritate, determinare, incredere pentru tine…mai multa putere personala, caci singur margi pe calea ta , iar Invatatorii Spirituali iti arata doar calea pe care ei au mers si au dobandit intelepciune iti arata usa pe care sa intri sa fii si tu LIBER!

Fiecare are propriul drum, propria exprimare, insa Legile Universale si ale Existentei sunt la fel pentru toti! Te invitam sa afli cine esti cu adevarat si sa manifesti asta!

 

PARTICIPARE ȘI ÎNREGISTRARE
Pentru a participa este nevoie sa te inscrii anuntand participarea ta platind avansul de 80 ron

Pret eveniment: 150 ron

Event Organizer
Teodora Muth
email : astro.spica@hotmail.com sau
FB: Teodora Muth – mesaj privat
+40736.638.718

 

signup today

Details

Date:
March 13
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Cost:
lei 150
Event Category:

Organizer

WOW

Venue

oradea
Oradea, Romania + Google Map
Show Buttons
Hide Buttons