Fire Walk – Ritual de recuperare a puterii interioare!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fire Walk – Ritual de recuperare a puterii interioare!

March 8 @ 4:00 pm - 7:00 pm

lei

Simți că a venit momentul să îți depășești frica? Să prinzi aripi și să pui în practică ceea ce simți că ești cu adevărat? Vrei să-ți descoperi adevăratul potențial?

Ai planuri și vise, dar tot ce îți lipsește este CURAJUL? Minunat! Vino să îl redescoperi și să îl eliberezi, și împreună cu el, să îți redescoperi tot potențialul interior, bucuria și spontaneitatea de a fi!

Te invităm să călcăm împreună peste fricile noastre într-o ceremonie sacră, veche de mii de ani, un ritual de împuternicire, de eliberare a puterii noastre latente din interior – CEREMONIA MERSULUI PE JAR!

Deschide-ți inima și pătrunde în spațiul tău de putere!

Acest ritual sacru de transformare personală era folosit de către strămoșii noștrii încă din timpuri străvechi. Motivația lor era alta pe atunci. Ei își împuterniceau comunitățile tribale, dar și pe ei înșiși, creau noi începuturi.

Spiritul Focului a fost considerat dintotdeauna unul dintre cele mai importante energii în procesul de conectare la Sinele Superior, deoarece energia și efectul său în viața unui om au fost de așa natură încât au transferat cele mai profunde dorințe în realitate.

Ritualul este susținut de Northern Deer Alexander – învățător spiritual, șaman și îndrumător, fondatorul comunității World of Wisdom & Spiritual Adventure, dar și al proiectului WOW Academy.

Cu dragoste,
Echipa WOW

 

PARTICIPARE SI INREGISTRARE

Pentru a participa este necesar să te înregistrezi contactând:

Atma Hari – Email: contactatmahari@gmail.com
tel: 0743 512976

COST: 150 ron

Pentru cei ce vor participa la ambele evenimente (Raise Your Energy & Achieve Your Goals – Martie 7 si Fire Walk Martie 8) pretul total va fi 350 ron

Pentru locatia evenimentului si alte detalii va rugam sa o contactati pe Atma Hari.

Vă așteptam cu mult drag!
Să ne întâlnim cu bucurie!

“LET’S MAKE THIS WORLD A BETTER PLACE!”

Details

Date:
March 8
Time:
4:00 pm - 7:00 pm
Cost:
lei
Event Category:

Organizer

WOW

Venue

baia mare
Romania + Google Map
Show Buttons
Hide Buttons