Pelerinaj in PERU ținutul străvechi al Incasilor

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pelerinaj in PERU ținutul străvechi al Incasilor

August 5, 2020 @ 8:00 am - August 23, 2020 @ 5:00 pm

€3070

PELERINAJ ÎN PERU ȚINUTUL

STRĂVECHI AL INCAȘILOR

english version

LIMA – CUZCO – VALEA SACRĂ – COMUNITATEA INDEPĂRTATĂ  QUEROS  –

FESTIVALUL VIRGIN DEL CARMEN – PUCALLPA – RETRAGERE AYAHUASCA 

19 Zile / 18 Nopti sau mai putin (citeste mai jos detaliile)

 

Anul acesta venim cu o surpriză pentru tine!

Vei avea o oportunitate rară, o dată in viață, de a te intâlni cu Comunitatea Queros.
Comunitatea Queros este formată din cinci sate mici, avand case din piatră in Munții Anzi. Impreună comunitatea este formata din 600 de oameni și 6000 lame și alpaca. Aceștia au rămas izolați in ultimii 500 de ani de lume. Contactul lor cu Guvernul Peruvian și Biserica acestuia este extrem de rar, permițându-le să protejeze cunoașterea străveche pe care au dobândit-o direct din perioada Incașă.

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU REZERVARE

 

 

Aventura pe scurt

CAND?
Prima optiune: Intreaga Aventură în Peru
5 – 23 august 2020

A Doua optiune: Retragere Ayahuasca în jungla Amazonului
 
A Treia optiune: Călătorie la comunitatea Qeros, Festivalul Virgin del Carmen și Machu Picchu

UNDE?
Peru

CUM?
Zbor către Lima, Peru

Participare?
Prima opțiune: 3070 euro
A doua opțiune: 1300 euro
A treia opțiune: 2100 euro

 


 

Machu Picchu
Ruinele de la Machu Picchu, redescoperite in 1911, de arheologul Hiram Bingham de la Yale, sunt una dintre cele mai frumoase și enigmatice părti străvechi din lume.Cu siguranță Incașii au folosit crestele Anzilor de sute de ani , din 1400, legendele si miturile ne indica că Machu Picchu (însemnând VÂRFUL VECHI în limba Quechua) a fost declarat ca fiind un loc sacru de la începuturile timpului. Machu Picchu se pare că a fost folosit de incași ca Oraș Sacru pentru Ceremonii.
Pentru mai multe informații despre Machu Picchu: https://sacredsites.com/americas/peru/machu_picchu.html

 

Sa inceapă aventura!

Unele persoane spun că dacă vrei să descoperi cine ești cu adevărat trebuie călătorești cât mai mult și căt mai departe. De ce așa? Ce se intamplă de atunci când ne mișcam dintr-un loc în altul devenim liberi și fericiți?
Trebuie să aibă de-a face cu necunoscutul! Cînd călătorim, în special în țări cu o cultură foarte diferită de ceea ce cunoaștem, și vedem locuri si chipuri noi, când totul este nou, mintea se oprește. Nimic nu mai este așa cum știam, deci mintea nu mai poate urma nici un tipar sau obișnuință. Această aventură este deopotriva una spirituală și exterioară! Esența acestei călătorii este pentru a depășii toate fricile pe care le poți avea la orice nivel, spiritual, emoțional,fizic, intelectual, să-ți redobândești puterea personală și în final să fii liber!
În timp ce te întorci acasă la tine însuți, să te distrezi și să iți faci noi prieteni!
Călătoria va fi ghidata de Învățătorul Spiritual, Shaman si Vindecător Northern Deer Alexander, fondatorul Comunității WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE.
Va ajuta pe toata lumea să obțină beneficii maxime din aceasta experiență și esența fiecăruia să se trezească. Călătoria include practici care vor aduce la suprafață părți profunde din noi, ceea ce suntem cu adevărat!

Macchu Picchu

Trekking in Andes mountains

 

 

PROGRAM

 

Ziua 1
Sosim în Lima cu zbor internațional.

La sosire veți fi întâmpinați de un localnic din Lima și veți fi transferați direct în hotelul din Miraflores. La cerere, putem să vă orientăm în ceea ce privește punctele de interes din împrejurimi. Vom explora districtul Miraflores plimbându-ne noaptea, zona fiind foarte foarte sigură, ne așteaptă multe cafenele, restaurante și baruri. Tot aici sunt și farmacii, bănci și birouri de schimb valutar, dacă avem nevoie. Cina din prima noapte nu este inclusă, dar la cerere, se poate aranja o masă în grup, la una dintre restaurantele recomandate.
Cazare: Hotel Carmel, Miraflores

 

Ziua 2
Zbor din Lima la Cusco

După micul dejun mergem la aeroport, de unde luăm un zbor înainte de masă către Cusco. Zborul ține doar cu puțin peste o oră și de la sosire ne va lua doar 20 de minute să ajungem la hotelul nostru, care se află la câteva străzi de la piața principală și aproape de mai multe atracții ale orașului. Cusco se află la o altitudine de 3400 m.
Din cauza altitudinii, putem avea simptome precum durere de cap, amețeală, lipsă de apetit, greață și dificultăți de respirație, care sunt reacții absolut normale. Vă încurajăm să beți cât mai mult ceai coca, să mâncați banane (având mult potasiu) și să beți cât mai multă apă. Supele din Anzi sunt consistente, pline de suflet, bogate în cereale naturale și legume – merită să le încercați. Dacă simptomele persistă după 24 de ore este recomandat să folosiți tablete soroche care se pot cumpăra din farmacii sau în cel mai rău caz, dacă simptomele sunt insuportabile, se poate consulta un dotor la o clinică locală.
Cazare la hotel 3* Kimsa, Cusco

 

Ziua 3
Petrecem dimineața în Cusco, apoi după masă pornim de la Chinchero la o drumeție pe urmele Incașilor până la Valea Sacră.

Dimineața va fi program liber pentru aclimatizare și să ne bucurăm de centrul din Cusco, unde puteți vizita de exemplu situl archeologic Sacasyhuaman, templul Koricancha sau unul dintre numeroasele muzee. Sugestia mea este să luați micul dejun la 7 dimineața, rezolvați checkout-ul din hotel, lăsați-vă bagajele la recepție, pregătite pentru ridicare, astfel având 4 ore să explorați centrul istoric al orașului care este destul de mic și se poate traversa pe jos și unde puteți lua și masa sau un snack pentru drumeția de după masă.
În jurul orelor 13 plecăm cu mașina la un drum de aproximativ 45 minute în orașul Chinchero de unde pornim la o drumeție pe urmele Incașilor până la Valea Sacră. Vom avea parte de peisaje mărețe, terase incașe restaurate într-un mod superb și păduri de eucalipt. Coborârea nu ne va lua mai mult de 3-3.5 ore, ca apoi să fim transferați la hotelul nostru din Pisac unde vom ajunge între orele 5.30 și 6 pm (transportul va ține aprox. 45 minute).
Cazare Royal Inka hotel 3 stele, Pisaq. Link: http://www.royalinkahotel.pe/

 

 

 

Ziua 4
Excursie de o zi: descoperim Pisac și împrejurimile Văii Sacre

Pe la 8:30 dimineața mergem de-a lungul Văii Sacre, vom explora lacul Kinsacocha care se află la 45-50 de minute de orașul Pisac. În principiu, putem ajunge acolo pe jos în mai puțin de 1 oră, ca să ne găsim un loc bun pentru meditație sau cântat la tobe. După o oră și jumătate luăm mașina și în 20 de minute coborâm în satul numit Amaru (numele satului înseamnă șarpe în limba quechua) unde Elojidio și Rufina vor fi gazdele noastre și care ne vor explica câte ceva despre fermieritul și agricultura lor tradițională locală pe care o practică. Tot aici în jurul orei 1 vom lua prânzul tipic local Pachamanca – o mâncare gătită în sol, într un fel de cuptor în pământ. Apoi vom conduce la ruinele din Pisac (un drum de 20 de min.), unde ne așteaptă vederi spectaculoase asupra văii și unul dintre cele mai bune exemple ale teraselor incașilor, ce există în lume. Aici vom petrece 3 ore, după care, dacă dorim, putem să coborâm pe jos printre terase și până în piața artizanală a orașului (o plimbare de 30 de minute) unde puteți petrece timp explorând lejer piața principală, înconjurată de străduțe pavate, pline de magazine și de vânzători.

 

 

 

Ziua 5
Excursie la Qeros– ziua 1.

Ești gata să trezești exploratorul din tine, care vrea să traverseze locurile speciale ale planetei dincolo de cărările bătute și să exploreze culturi și învățături antice?
Ești deschis spre o experiență nouă care înseamnă să vezi viața dintr-o total altă perspectivă?
Vrei să te întorci și să ai experiența ceremoniei celei mai străvechi: împărtășirea prin puterea povestirii, învigorare prin înțelepciune și iubire, prin zâmbetul simplu al oamenilor Q’ero?
Ești pregătit să ajungi la noi înălțimi pe plan fizic și spiritual, ptrintr-o excursie de 3 zile de trekking la o altitudine de peste 4 mii de metri în Anzii Peruviani și unde poți avea acea experiență de vîrf de munte la care visezi de atât de multă vreme?
Dacă da, atunci te invităm să ni te alături în această călătorie mistică a comunității oamenilor Q’ero și realitatea palpabilă a Cosmovizuiunii din Anzi!
O oportunitate rară de a întâlni această comunitate înțeleaptă și neatinsă

Comunitatea Q’ero este constituită din 5 sate micuțe de case simple din piatră tipice Anzilor peruvieni. Comunitatea este alcătuită din 600 de oameni și 6 mii de llame și alpaca, izolată aproape complet în ultimii 500 de ani, având foarte puțin contact cu guvernul și biserica din Peru astfel fiind capabilă să conserve înțelepciunea antică, ce își are originea în perioada incașilor. Q’ero înseamnă “paharul sacru”, este o unealtă utilizată formal în ritualuri și semnifică achiziționarea cunoașterii. Întâlnirea cu o astfel de comunitate indigenă neatinsă este o experiență rară și inspirațională. Ceremoniile, pe lângă viața de zi de zi, sunt pure și foarte departe de ceea ce noi considerăm a fi civilizația modernă. Este o șansă să vedem Pachamama (Mama Pământ) prin ochii lumii Q’ero, să vedem cum interacționează între ei și cu mediul lor înconjurător. În ciuda condițiilor de viață simple și aspre, petrecerea timpului în comunitatea Q’ero este emoționantă și iluminatoare. Ne vom bucura de excursii-trekking uimitoare și dificile (pentru sufletele mai aventuroase!) prin Anzii Înalți și vom avea oportunitatea unică de a participa la practicile sacre ale Q’ero care includ devoțiunea față de Pachamama și introducere în inițierea antică Hatun Karpay (Marea Inițiere). Poporul Q’ero face aceste inițieri încă din timpul Imperiului Incaș și numai ei au păstrat aceste tradiții. Introducerea în Marea Inițiere (Hatun Karpay) este un ritual de 2 ore în care se deschide inima (Munay), al treilea ochi (Yanchai) și stomacul energetic (llankay). Aceste rituri inițiatice sunt ca niște portaluri de trezire care accelerează și amplifică procesul creșterii spirituale.
Veți fi luați cu mașina după micul dejun la Pisaq și transportați la Okongate (un drum de 3 ore) unde vom lua masa și ne vom cunoaște cu prima familie Qero. Vom primi câte o Citire din Frunze de Coca șu un Despacho (ofrandă pentru Pachamama) pentru a cere binecuvântare și permisiune pentru călătoria noastră.
Cină și cazare la o casă de oaspeți călduroși, cu o priveliște frumoasă peste munții sacri Ausangate.

 

 

Ziua 6
Excursie la Qeros– ziua 2.

După micul dejun
După micul dejun vom porni la o drumeție de 3 ore pe un drum forestier, până la satul montan îndepărtat numit Perki. Odată ce vom părăsi drumul, vom face o ascendere pe un traseu scenic spectaculos de 5-6 de ore ca să ajungem la comunitatea Qeros din Perki, unde vom primi ceremonia noastră de Despacho. Seara vom servi o cină locală tipică Q´ero și vom dormi in corturi sub stele, la o altitudine de aproximativ 4800 m.

 

 

Ziua 7
Excursie la Qeros– ziua 3.

Un mic dejun energizant, apoi pornim pe un munte măreț (2 ore) pentru Marea Inițiere (Hatun Karpay). Picnic de prânz într-un peisaj frumos de munte, apoi revenim în satul Q’eros unde vom primi inițierea Nusta Karpay (Cele Șapte Zeițe) – vezi fotografia de mai jos.
Dar ce înseamnă asta mai exact?
În tradiția spirituală din Anzi, Nusta Kuna reprezintă Zeițele și Arhetipul Sacru al energiei feminine a Naturii. Acestea sunt prințesele și zeițele originale ale cosmologiei din Anzi, care provin din munții și lacurile sacre din Peru.

Este pentru oricine?
Ritualurile Nusta Karpay sunt recomandate atât bărbaților, cât și femeilor și sunt disponibile tuturor, indiferent de orientarea lor spirituală.
Dacă doriți să vă vindecați Feminitatea Divină interioară și apoi să purtați cu voi această vindecare în lume, sau poate doar doriți să aduceți pace și unitate planetei noastre, acest rit antic este cel mai bun pentru voi.
Ce efecte va avea acest rit?
Aceste inițieri au un efect profund, ele ne susțin și ne accelerează dezvoltarea spirituală. Ne ajută să găsim un nou echilibru în noi, o conectare cu vindecarea mamei Pământ. Nustas are o energie blândă dar puternică; vindecă profund și restabilește echilibrul aspectului feminin nu numai în interiorul nostru dar și energia feminină din întreaga creație. Mulți oameni au inimile închise din cauza durerii pe care au suferit-o într-un fel sau altul în viața lor. Ei nu mai au încredere în propria lor inimă, și nu se deschid față de celilalțti, poate nici față de ei înșiși. Prin urmare, pentru a păși pe calea vindecătorului, trebuie să fim dispuși să lucrăm mai întâi pe noi înșine să învățăm să avem încredere și să ne deschidem inima din ce în ce mai mult. Trebuie să fiți dispuși mai întâi să vă vindecați propria inimă înainte de a încerca să lucrați cu alții, în acest sens. Pe măsură ce vă purificați straturile de barcha (energiile grele) din inima voastră, văzul vostru sacru devine și mai clar. În cadrul acestei excursii puteți avea experiența deschiderii Munay (energia iubirii situată în inima voastră, corelată cu a patra chakra) în prima parte a inițierii, denumită Hatun Karpay: în această fază, șamanul ne va deschide cele nouă porți ale inimii pentru a o înmuia, ca să se exprime în toate aspectele sale. Aceste nouă porți (numite și templele inimii) sunt următoarele: templul bucuriei, tristeții, smereniei, speranței, mâniei, egoului, armoniei, dulceții și înțelepciunii. Acest pas este foarte important, în special pentru șamanii Inca și pentru poporul Inca. De ce? Fiindcă fără deschiderea și activarea inimii nu este posibil să avansăm pe cale. Toate acțiunile noastre de vindecare trebuie realizate cu integritate și integritatea poate veni numai atunci când acționăm din inimă. Odată ce inima este liberă și deschisă, veți câștiga mai multă putere personală. Veți putea sa vă conectați mult mai precis la energia luminii și a vieții universului, într-un mod nepătruns. Odată ce faci față durerii tale si iți deschizi inima din ce in ce mai mult, vei avea energia necesară Munay pentru a crea conexiuni și relații din ce în ce mai profunde cu toată viața pe Mama Pământ. Întărirea cu iubire, respect și integritate a conexiunii tale cu natura te va ajuta să poți să comunici și să înțelegi natura mai bine, astfel încât să poți apela la ajutorul ei și să înapoiezi această susținere. În esență, așa putem deveni un îngrijitor al Mamei Pământ. Toate aceste lucruri și multe altele, demonstrează valoarea și semnificația profundă Munay.
Vom lua o cină locală și vom dormi în corturi acompaniați de sunetele liniștii absolute la o altitudine de aproximativ 4800 m.

 

 

Ziua 8
Excursie de 2 zile la Festivalul VIRGIN DEL CARMEN

Începem cu un mic dejun local și ne luăm rămas bun de la comunitatea unde am petrecut ultimele două zile.
Apoi, vom coborî la satul Q´ero Coochocco (2.5 de ore în pantă) pentru a accesa cel mai apropiat drum, de unde vom conduce către orașul Paucartambo pentru prânz și unde vom avea un cerc de împărtășire. Apoi continuăm cu programul Paucartambo.

VIRGEN DEL CARMEN
Festivalul sfântul patron Virgen del Carmen are loc între 15-17 iulie în fiecare an la Paucartambo și este sărbătorit simultan în Spania, Costa Rica și alte țări din America latină. Povestea spune, că o tânără bogată se îndrepta către Paucartambo pentru a-și vinde un vas de argint când a dat peste un cap frumos, fără corp. Se pare ca acest cap i-a vorbit femeii in momentul in care ea l-a așezat pe vas, spunându-i că numele ei este Carmen și că nu este de temut ci de încredere. Localnicii din Paucartambo au început în curând să ceară de la Carmen îndeplinirea dorințelor. Se spune că au fost văzute raze de lumină strălucitoare care ieșeau din cap și Carmen a făcut multe minuni în rândul comunității. Festivalul începe cu artificii, dansuri și sunetul clopotelor pe 15 iulie după-amiaza. A fost declarat Patrimoniu Cultural al Națiunii, iar imaginea Fecioarei a fost încoronată de Papa Ioan Paul al II-lea în timpul vizitei sale în Peru în 1985. 16 iulie este ziua cea mai importantă a festivalului și este principala procesiune a lui Virgen Del Carmen care începe cu „Liturghia Aurorei” la ora 5 dimineața. În jurul orei 10 dimineața are loc serbarea festivalului, unde se pot asculta cântecele minunate ale lui Qollas și Qapac negru. Apoi urmează dansul „comparsas” pe străzi și în piețe; sub autoritatea Prioste-ului se face “pădurea”, când se aruncă păpuși și mobilier în miniatură de la balcoane. La prânz, în casa “Prioste”-ului, cei “unsprezece” sunt distribuite între fondatorii, dansatorii și muzicienii ‘comparsas’. Pe tot parcursul zilei au loc paradele, cu șiruri de dansatori mascați în costume speciale pe străzile înguste, pietruite și peste podul istoric al lui Charles al III-lea. Artiști interpreți îmbrăcați în culori vii interacționează cu mulțimea, folosind bice pentru a-i ține în ordine, surprinzându-i cu izbucniri excentrice și găsind femei neatente să le sărute și să le îmbrățișeze. Festivalul Virgen del Carmen din Paucartambo datează din secolul al XIII-lea. Cunoscută de localnici sub numele ei de „Mamacha Carmen”, ea este în prezent sfânta patroană a orașului Paucartambo și a poporului mestizo. Fiecare grup de dansatori portretizează un eveniment din istoria peruviană. Costume ciudate si minunate abundă, cu personaje mascate ce parodiază figuri coloniale si religioase, inclusiv matadori, demoni, avocati, negustori si războinici. Capaq Negro este un personaj cu mască neagră, reprezentând sclavii africani care au lucrat la minele de argint din apropiere. Alte personaje depictează victimele malariei, infirmiere cu ace hipodermice și conchistadori spanioli beți cu nas mare. Artificiile care marchează sfârșitul primei nopți sunt spectaculoase.

 

Ziua 9
Festivalul Virgin Del Carmen (ziua 2.) și înapoi în Valea Sacră

Petrecem cea mai mare parte a zilei la festival, inclusiv la evenimentul principal când Fecioara este transportată prin podul iconic. Pentru că aceasta este ziua principală a festivalului, va fi foarte aglomerată și străzile pline de oameni putem eventual plăti pentru o vedere de la balcon sau să ajungem devreme la o locație centrală pentru a vedea cât mai bine procesiunile.
Vom porni cu mașina în jurul orei 3,30 după masă înapoi la Pisac pentru a ridica bagajele noastre, apoi prin Valea Sacră până la Ollantaytambo (unde vom ajunge până la 7.45 PM) pentru a fi aproape de gară de unde vom merge mai departe în ziua următoare la Machu Picchu. Astfel ne vom putea permite să ne odihnim până dimineța târziu.
Cazare la Ollantaytambo (TIka Wasi) 

 

Ziua 10
Visită la sanctuarul Machu Picchu

Luăm trenul de la Ollantaytambo dimineața târziu (un drum de 1 oră și 40 de minute).
Vom sosi în jurul prânzului, apoi luăm autocarul și vom ajunge în 25 de minute la situl principal și vom intra la o oră când vederea este de obicei mai clară și când sunt mai puțini vizitatori.
Datorită restricțiilor recente, putem vizita doar câteva ore. Vom fi călăuziți de către un ghid până la ieșire. Timpul total pentru turul ghidat va fi de aproximativ 1.5 de ore după care ne vom întoarce cu autocarul in satul Machu Picchu/Aguas Calientes unde vom lua cina.
Cazare 3* Mantu Boutique sau Terrazas del Inka

 

Ziua 11
Revenim la aeroportul din Cusco și zburăm la Lima

Vom lua un tren de dimineață (în jurul orei 9) înapoi în Valea Sacră (sosim la orele 11 am), apoi vom fi transferați la Cusco în 2 ore. Posibil să avem timp să luăm prânzul și să facem niște cumpărături last minute în Cusco, în funcție de conexiuni. În mod normal, luăm un zbor la Lima între orele 4 și 6 după masă. Vom avea un scurt transfer de 5 minute la hotelul nostru din apropierea aeroportului.
Cazare: Holiday Inn sau Ramada 4 stele, cu micul dejun la aeroportul din Lima

 

Ziua 12
Zbor din Lima în Puccalpa, sosirea la centrul de retragere Ayahuasca

Luăm un zbor (de 1 oră) la un moment dat înainte de masă la Pucallpa de unde ne continuăm drumul cu mașini timp de 2,5 ore pînă la barca noastră de pe râul Pachitea în portul micului oraș Honoria. O dată ajunși pe vaporaș vom călători încă 30 de minute, după care o vom lua pe jos (aproximativ 40 minute) spre refugiul nostru pentru următoarele 5 nopți. Seara vom începe ceremonia la ora 7 sau 8 și va ține pînă târziu noaptea. Cazare în camere simple cu toate mesele care vor fi, de asemenea, simple.

 

 

Ziua 13
Retragere de vindecare Sanctuario Ziua 1. Ceremonie #1

Ne vom pregăti pentru prima ceremonie care va avea loc seara în jurul orei 7.30. În zilele ceremoniei se va servi doar micul dejun și masa de prânz, iar în zilele de odihnă micul dejun, masa de prânz și cina. Așteptați-vă ca mesele să fie simple și hrănitoare . Acestea ne vor pregăti pentru medicina pe bază de plante Ayahuasca.

 

Ziua 14
Retragere de vindecare Sanctuario Ziua 2. zi de odihnă

Programul acestei zile va fi cel indicat de programul retragerii, nu vor fi ceremonii organizate de șamani, dar există posibilitatea de a vizita împrejurimile și de a ne bucura de natura locală și de fauna sălbatică care există aici.

 

Ziua 15
Retragere de vindecare Sanctuario Ziua 3. Ceremonie #2

Astăzi veți participa la cea de-a doua ceremonie, aproximativ în aceeași perioadă cu cea în prima noapte.

 

Ziua 16
Retragere de vindecare Sanctuario Ziua 4. zi de odihnă

Programul acestei zile iarăși va fi cel indicat de programul retragerii, nu vor fi ceremonii organizate de șamani, dar există posibilitatea de a vizita zona și de a ne bucura de natura locală și fauna sălbatică care există aici.

 

 

Ziua 17
Retragere de vindecare Sanctuario Ziua 5. Ceremonie #3

Astăzi veți participa la cea de-a treia ceremonie, aproximativ la aceeași oră cu cea din prima și a treia noapte.

 

Ziua 18
Întoarcere la Pucallpa

Ne relaxăm toată dimineața, apoi după prânz într-o plimbare de 40 minute mergem înapoi la râu unde ne va aștepta barca-motor care ne va transfera în 30 minute la cel mai apropiat port. De acolo urmează încă 2 ore de transport înapoi la aeroportul din Pucallpa să luăm zborul în jurul orei 6 seara spre Lima unde vom petrece ultima noastră noapte la Miraflores.
Cazare: Hotel Carmel 3 stele

 

Ziua 19
Revenim la aeroport de unde luăm zborul internațional.

 

 

 

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU REZERVARE

 

Practici Spirituale
VIAȚA ESTE O CĂLĂTORIE SPIRITUALĂ

 

Nu există nicio cale de a separa o călătorie, într-o țară îndepărtată, fără a avea o experiență spirituală. Pentru o călătorie atât de mare spiritul și intenția sunt de asemenea uriașe!

Atenția noastră este să ne bucurăm de viață, să ne extindem conștiința și cunoașterea de sine, să devenim entuziasmati din experiențele noastre care vor duce la o viață mai puternică și, de asemenea, să învățăm ceva important și valoros pe care sa l purtm cu noi, în interiorul nostru, în amintirile noastre în acțiunile și în inimile noastre. Scopul nostru în această călătorie este să experimentăm aceste momente transformatoare cât se poate de conștient, astfel încât această călătorie nu va fi doar o amintire excelentă, ci o modalitate de a ne aminti pe noi înșine și de a ne întoarce renăscuti!
Spiritul sub care funcționăm și prezența unui profesor spiritual împreună cu noi în toate zilele ne asigură că energia experienței noastre va fi de multe ori mai profundă decât ceea ce este călătoria și activitatea exterioară! Mai mult, în această călătorie, ne vom conecta cu cuoasere antica și înțelepciune globală a lumilor antice, una dintre ele fiind lumea incașilor din Peru pe care o vom vizita. Așadar, oportunitatea se prezintă să fie ca o calatorie spiritual.

Vom avea discuții interesante, subiecte de transformare a diferitelor părți ale vieții noastre (sănătate, relații și aspectul psihologic al modului în care trăim viața noastră de zi cu zi)

Atelier de vindecare spirituală
Ritual Carti de Tarot pentru împuternicirea vieții tale și pentru a primi direcție
Ritual de vindecare al strămoșilor tăi – „curățarea arborelui tău genealogic”
Cunoașterea șamanică și înțelepciunea străveche pentru viața de zi cu zi – Vom studia cunoștințele șamanilor diferitelor tradiții și ne vom concentra pe cele mai interesante și relevante subiecte care conectează diferite civilizații în această experiență universala.
Ceremoniile și meditațiile cu toba – Călătoria șamanică „Kamlanie” unde veți învăța să vă conectați cu așa-numitele spirite ale lumii șamanului
Ceremonii Ayahuasca pentru curățarea minții subconștiente și vindecarea experiențelor noastre „traumatice” din trecut!
De asemenea, vor fi posibile pentru cei care doresc să aibă o consultație sau sesiune individuală cu Alexander – Northern Deer, fără costuri suplimentare

Pentru mai multe informații despre Alexander, vizitați: https://theworldofwisdom.com/our-insctructors/

 

 

Participare:

prima opțiune: O ADVENTURĂ COMPLETĂ ÎN PERU
Date: 5 – 23 august 2020
Participare: 3070 euro de persoană

Prețul include:
 Seminar spiritual ghidat de Alexander Northern Deer
 Toate cazările
 18 x mic dejun, 12 x prânzuri, 5 x mese
 4 x zboruri interne. Lima – Juliaca, Cusco – Lima, Lima – Pucallpa, Pucallpa – Lima
 Bilete: bilet de tren, bilet parțial pentru ruinele din Valea Sacră, bilet Machu Picchu, 2x bilete de autobuz.
 Tururi: festivalul Virgen Del Carmen de 2 zile, Machu Picchu, excursie la lacul Kinsa Cocha
 3 zile de excursie în satul Qeros, translator, ghizi / șamani Qeros locali
 3 zile de retragere Ayahuasca în jungla Amazon, inclusiv 3 ceremonii Ayahuasca, meniu pensiune completă, cazare, transferuri. Ne asigurăm că sunt oferite alimente bune (alimentație mai variată, multe fructe, pește, pui) și tot ce avem nevoie (cearșafuri de pat proaspete, lumânări, suporturi de lumânări), astfel încât șederea aici să fie cea mai bună experiență posibilă pentru sufletul tău
 Toate transporturile în Peru
 Sac de dormit, cort, saltea, cai pentru călătoria Qeros
 Toate transferurile de la și către aeroporturi
 Asistență profesională în diferite puncte de-a lungul turului

Nu sunt incluse:
 Biletele de zbor internaționale dus-întors din țara dvs. rezidențială în Peru
 Câteva prânzuri și mese, dar mâncarea din Peru este relativ ieftină și delicioasă
 Biletele pentru vizita la Huayana Picchu sau muntele Machu Picchu. Dacă doriți să vizitați unul dintre aceste obiective, vă rugăm să ne anunțați pentru a face rezervările.
 Supliment pentru cameră single – nu se aplică în Qeros
 Închirierea unui cal pentru a transporta rucsacul personal sau pentru călărie pe drumul Qeros
 Asigurarea de călătorie
 Sfaturi / gratuități.

a doua opțiune: RETRAGERE AYAHUASCA ÎN JUNGLA AMAZONIANĂ

Participare: 1300 euro per persoană

Prețul include:
 6 zile de retragere Ayahuasca în jungla Amazoniană, sunt incluse 3 ceremonii Ayahuasca, meniu pensiune completă, cazare, transferuri. Ne asigurăm că sunt oferite alimente bune (alimentație mai variată, multe fructe, pește, pui) și tot ce avem nevoie (cearșafuri de pat proaspete, lumânări, suporturi de lumânări), astfel încât șederea aici să fie cea mai bună experiență posibilă pentru sufletul tău.
 Ghidarea și seminarul lui Alexander Northern Deer
 Transport în Peru (de la și către toate aeroporturile la sosirea dvs., mașină și barcă pentru a merge către retreat)
 Hoteluri pentru 2 nopți în Lima și o noapte înainte de retreat.
 Zboruri naționale Lima / Pucallpa / Lima.

Nu sunt incluse:
 Biletele de zbor internațional dus-întors din țara dvs. rezidențială în Peru
 Asigurarea de călătorie
 Sfaturi / gratuități

a treia opțiune: PELERINAJ LA FESTIVALUL VIRGIN DEL CARMEN, TREKKING ÎN IZOLATA COMUNITATE QUEROS ȘI MACHU PICCHU

Participare: 2100 euro per persoană

Prețul Include:
 Seminar spiritual susținut de Alexander Northern Deer
 Toate cazările
 10 x mic dejun, 7 x prânzuri, 2 x mese
 2 x Zboruri interne. Cusco – Lima – Cusco
 Bilete: bilet de tren, bilet parțial pentru ruinele din Valea Sacră, bilet Machu Picchu, 2x bilete de autobuz
 Tururi: festival Virgen Del Carmen de 2 zile, Machu Picchu, excursie la lacul Kinsa Cocha
 Plimbare de 3 zile spre satul Qeros, traducător, ghizi / șamani locali Qeros
 Toate transporturile în Peru
 Sac de dormit, cort, saltea, cai pentru călătoria în Qeros
 Toate transferurile de la și către aeroport
 Asistență profesională în diferite puncte de-a lungul turului.

Nu sunt incluse:
 Biletele de zbor internațional dus-întors din țara dvs. rezidențială în Peru
 Câteva prânzuri și mese, dar mâncarea din Peru este relativ ieftină și delicioasă
 Biletele pentru vizita la Huayana Picchu sau muntele Machu Picchu. Dacă doriți să vizitați unul dintre aceste locuri, vă rugăm să ne anunțați pentru a face rezervările necesare
 Supliment pentru cameră single – nu se aplică în Qeros
 Închirierea unui cal pentru a transporta rucsacul personal sau pentru călărie pe drumul din Qeros
 Asigurarea de călătorie
 Sfaturi / gratuități

Recomandați această călătorie prietenilor voștri și câștigați un premiu!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: travelcapsule@gmail.com

 

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI – informații relevante
VĂ RUGĂM CITIȚI CU ATENȚIE

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail făcând click pe butonul de mai sus.
Pentru a vă rezerva locul, vă vom solicita o depunere de 30% din costul pachetului (nerambursabil). Suma rămasă trebuie achitată cu o lună înainte de călătorie (până la 08.06.2020).
Vă rugăm să NU rezervați bilete de avion înainte de a ne contacta – pentru a discuta împreună detaliile, abia apoi puteți continua cu rezervarea. Imediat ce v-ați rezervat zborurile aeriene, trimteți-ne confirmarea și detaliile dvs. de zbor.

Zboruri internaționale:
Va trebui să rezervați un zbor către Aeroportul Lima, Peru pe banii dvs.
Vă putem sfătui și ajuta să alegeți zborurile potrivite, dar rezervarea finală trebuie făcută de dvs.
În cazul în care doriți ca noi să vă rezervăm zborurile aeriene, acest lucru se poate face contra cost.
Sosire: 5 august
Întoarcere: 23 august
Zboruri naționale în PERU: Pentru acele zboruri, o rezervare de grup va fi făcută de noi.

Informații importante – CITIȚI
 Vă rugăm să veniți cu inima deschisă și un spirit inocent în această aventură. Încercați să vă lăsați, să vă relaxați și să curgeți odată cu viața. Ne-am fi dorit să vă oferim o experiență spontană, desigur, dar în urma experienței ne-am dat seama că un program ține lucrurile în mișcare. Vă rugăm să îmbrățișați și necunoscutul, cu toate binecuvântările pe care le pune pe calea noastră.

Asigurarea de călătorie valabilă în Peru: Vă rugăm să aveți grijă să vă faceți asigurare deoarece vom avea nevoie de ea pentru diverse rezervări.

Pașaport: trebuie să aveți un pașaport valabil cu cel puțin șase luni înainte de data de expirare din prima zi în care ajungeți în Peru.

Vize: O viză de până la 90 de zile ne va fi data la sosirea în Peru (gratuit, în majoritatea țărilor, vă rugăm să verificați cazul dvs.).

 Compania aeriană alături de care zburați vă va face cardul de imigrare sau puteți alege unul singur pe aeroportul din Lima.
Cu toate acestea, vă rugăm să verificați toate aceste informații în țara din care proveniți.

Vaccinări: Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră sau un serviciu medical oficial din țara dvs. pentru a vă asigura vaccinările pe care va trebui să le faceți pentru a vizita Peru.

 

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU REZERVARE

Details

Start:
August 5, 2020 @ 8:00 am
End:
August 23, 2020 @ 5:00 pm
Cost:
€3070

Organizers

The Travel Capsule
WOW

Venue

Cusco
Cusco Peru + Google Map
Show Buttons
Hide Buttons